BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 16 September 2012

Nurul Ain bt Zulkefli

I love you very much shayang ,
harapkan awaklah yang terakhir buat saya . 
<3 p="p">

Wednesday, 7 March 2012

Sahabat .:D

Sahabat .......

Aku perlukan sahabat bukan kawan .
tapi semua dah berubah sekarang
dulu orang yang aku anggap sahabat ,
tapi sekarang semakin berubah ,

setiap hari aku bertanya ,
bile lah aku jumpe sahabat yang sejati ?
tapi mungkin belum tiba masanya aku jumpe sahabat yang sejati
kawan masa bergembira ramai ,
tapi berapa ramai kawan yang ada masa kau perlukan bantuan ?
tak ramai kan .




Wednesday, 1 June 2011

iloveu..

selamat pagi .
assalamulaikum .

first time niehh update blog pagi2 .
bukan ape .
aku bace blog die tady .
pastu die tulis niehh

for my hubby onlyy .
yg laen ttup mata .
hee .
bie !
bby syg bie ketadketad

aku pon cair lahh .
HAHAHA .

semalam baru gayut dgan die .
setelah hampir smnggu kiteorg bergadoh .
sumpah cakap .
mmg lepas rindu giler lahh smalam .
lame tak dgar suare manja die .
huhu .
*gatal nyee aku .


tapi
nieh untok kamu A .
walaupon ape terjadi
iloveu
aku tetap sayang kau




Thursday, 26 May 2011

CUTI ...

Lame giler kod tak update blog .
nieh semua salah exam .
HAHA .
citer pulakk pasal exam niehh .
add math . kimia . fizik .
kenape 3 subjek uhh susah sangat .?
hee .

sekarang pom dah stat cuti sekolahh selama 2 minggu .
tapi taktahu pergi mane .
ebu cakap pergi KL gan JB jea .
huh .
aku na sangat kembali ke melaka .
syokk doe cuti kat melak .
macam-macam ade .
:)

tapi kan .
mase sekolah , aku na sangat cuti .
pastu time dah cuti , na pergi sekolahh pulakk .
HAHA .
pelik betol lahh .



okayy lahh .
that's all .
laen kali pulak update .
banyak lagi citer niehh . HAHA

HAPPY HOLIDAY okayy .


Saturday, 21 May 2011

♥ A ♥

lame jugak aku tak update blog nieh .
bukan ape .
demam exam tengah melanda doe .

♥Capital A♥
AKU SAYANG KAU .
semalam aku mintak break gan die .
bukan ape aku mintak break .
tapi macam2 masalah sekarang nieh .

dgan exam yang terok .
keluarga lagi .
aku risau tak dpt layan kau jea .

sorry lagi sekali okay .
isnin nanty hubungan kite cm biase lhh .
2 hari jea kann kite break .
hee .

aku tana lepaskan kau .
kau take care aku .
kau sayang aku .
okayy .

byee .
sayang A ♥
take care .
*kalau awk bace blog nieh .
hee

Monday, 16 May 2011

16 Mei 2011

Guru .
seorang yang penuh tanggujawab .
seorang yang penuh penyabar .
seorang yang penuh amanah .
mengajar setiap individu di dunia .

jika tiada guru , maka tiada lah pemimpin .
jika tiada guru , maka tiada lah raja .
jika tida guru , maka tiada lah peguam .

16 Mei 2011
tarikh untuk kita sambut guru yang telah bnyak mengajar kite .
die tidak penah mengharap sesuatu yang bernilai .
hanya lahh kejayaan kite .

SELAMAT HARI GU
RU .
terima kasih kerana mengajar saya .



Thursday, 12 May 2011

Exam.

MID-YEAR EXAM.

perghh . first time niehh na exam sebijik cm SPM
dah 2 paper ditempuhi .
BM boleh buad .
tapi
BI hancuss jugak lahh .
target E jea.

next week , smbg balek exam .
lagi banyak subjek yg susah .
especially ,
Add Math
Physic
Chemistry


doakan kejayaaan aku ea .
aku pon akan doakan kejayaan korang .
heee